Борисов сензационно: В сряда трябваше да падне кабинета! Божков и Русия май са зад атаката срещу мен

Бойко Борисов

Шествието в памет на Левски е били планирано като пуч на правителството. Това заяви пред жуналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов. Той коментира появилата се днес в каталинската преса статия, според която местните власти разследвали дали премиерът е замесен в схема с къща в Барселона и скрита „любовница“.

„Какво означава познавам ли я, не я ли познавам. Аз съм мъж. Не е редно да коментирам кой и как познавам, защото ще станат бели, а и след това някои си имат семейства. При моята интензивност, може да съм забравил кой познавам“, сподели премиерът.

Борисов за пореден път подчерта, че това е фалшива новина, която периодично се завърта от години. По план трябвало да излезе още в понеделник и вторник, а в сряда шествието да е „кулминацията“, която да събори кабинета. Плановете обаче пропаднали, а шествието на президента се оказа рехаво.

„Няма да ме разколебаят, ще строим и ще работим. Аз ги разбирам тези ченгеджийските номера, те са много ясни. Тази тема е направена, за да ми цапа името. Аз съм носител на най-високите награди, включително Червения кръст на испанската полиция за тоновете, кокаин които сме заловили“, коментира Борисов.

Той видя в атаката срещу него още дългата ръка на Москва, както и на един издирван отскоро с червена бюлетина бизнесмен, визирайки май Васил Божков!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ