Помните ли онзи палавник Борис Бонев!? Софийски бизнесмени го търсят да го…

ричард алибегов

Българска асоциация на заведенията изразява своето възмущение от поредната атака срещу български бизнес на общинския съветник в София Борис Бонев. Това заявяват в декларация от Българска асоциация на заведенията.

„Във фейсбук страницата на „Спаси София“ е публикувано видео на Бонев, придружено с текст, в който откровено се твърди, че на бул. „Витоша“ се извършва незаконно строителство от страна на наш колега. В тази връзка, заявяваме, че показаната във видеото временна постройка е напълно законна и има издадени всички необходими разрешителни от Направление архитектура и градоустройство на Столична община, които прилагаме“, посочват от асоциацията.

„Считаме за изключително несериозно общински съветник да се появява неочаквано на частен обект и да изисква информация от намиращите се на него работници. Време е господин Бонев да разбере, че той вече е официален представител на Столичния общински съвет, а не граждански активист, който обикаля из София и залива социалните мрежи с неверни твърдения. Ако е имал съмнения за законността на показаната от него постройка, има установен законов ред, по който това да бъде установено. Още повече, като общински съветник, неговият път към необходимата му документация би трябвало да бъде сравнително кратък“, възмущават се те.

„Българска асоциация на заведенията категорично заявява, че е за спазването на всички закони на Република България, но няма да позволи да бъде петнено доброто име на нейните членове с неверни клеветнически твърдения“, завършва декларацията на Българска асоциация на заведенията с председател Ричард Алибегов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ