Изгониха журналистка от самолета на Борисов, хората на Бойко се уплашиха от кашлицата й

бойко борисов

Журналистът на „Труд“ Павлина Живкова не бе допусната на борда на правителствения „Ербъс“ в резултат на предпазните мерки срещу коронавируса, съобщава „24 часа“. Желева била прегледана от медицинските екипи на място и било установено, че има вирусно заболяване, което не е коронавирус. Заради правилата обаче медиците решили да я върнат от самолета.

Днес рано сутринта тя трябваше да лети с премиера Бойко Борисов и 10 министри до гръцкия град Аликсандруполис. Там ще се проведе съвместно заседание на правителствата на България и Гърция.

Заради кашлица репортерката обаче не бе допусната на борда на самолета в последния момент. Правилата важат за всички, ако имаше министър с кашлица и него щяхме да свалим, коментираха медици. Д-р Ангел Кунчев – главният държавен здравен инспектор, който по това време проверявал мерките на летището, също бил на мнение, че репортерката трябва да бъде оставена в София.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ