Сашо Диков сензационно: Спонсор на ЦСКА бе рекетиран да даде 34 млн. на човека на Бойко

сашо диков

Главния прокурор не иска ли да се поинтересува за консултантския договор с Иван Саздов за 34 милиона евро свързан с най-голямата нереализирана чуждестранна инвестиция у нас?

Това е супер скандално, чиста проба корупция, но от никъде никой не реагира. Тотално мълчание вече две години. Дори от страна на Бойко Борисов. Обикновено правителствената информационна служба реагира много бързо, сега две години мълчат.

Това каза Сашо Диков пред Фрог по повод изказване на близкия приятел на премиера Бойко Борисов – Иван Саздов, който в интервю заявява, че журналистът е получавал пари, за да свали от поста министър-председателя. Ето какво още каза Диков в отговор на въпроса си дали познава г-н Саздов и защо е ходил при него.

Този господин, възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“, аз го познавам от две години. Тогава отидох при него, защото разбрах, че Иван Саздов е сключил консултантски договор за 34 милиона евро, с компания на китайският бизнесмен Стивън Ло, който искаше да строи „Лас Вегас на Балканите“, както се казваше проектът.

По онова време Стивън Ло работеше у нас с тогавашния собственик на ЦСКА Александър Томов и дори за кратко бе спонсор на „армейците“. Той щеше да влезе с мащабна инвестиция в клуба, ако бе тръгнал проектът му тук.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ