„24 часа“ взриви ЦСКА: Бикел до дни отива да играе в Щатите, Анита е за 4 месеца на „Армията“

ЦСКА, Емблема

Холандецът Вурнон Сан Бенито Анита само тренира с ЦСКА и очаква да подпише договор само за 4 месеца до края на сезона, съобщи самият той в местната преса. Това едва ли ще е по вкуса на “червените”, които държат да имат някакви права върху него, ако успеят да съживят кариерата му.

Анита се появи на “Българска армия” в сряда. 30-годишният дефанзивен халф, който може да играе и на двата фланга на защитата, е бил в разширения състав на Холандия за световното през 2010 година и има 3 мача при мъжете и двубои за всички останали юношески и младежки отбори на “лалетата”.

Кариерата му започва в “Аякс”, където става два пъти шампион и веднъж носител на купата и суперкупата. След това “Нюкасъл” плаща над 8 милиона евро и той е 5 сезона в отбора. Всичко обаче рухва след преминаването му като свободен агент в “Лийдс”. За последно бе пратен под наем във “Вилем II” и от септември миналата година е свободен агент.

Вурнон Анита е бил в преговори с “Панатинайкос” и отбор от американската лига, които обаче са претърпели неуспех.

Той е роден на остров Кюрасао, като има записан и рапалбум.

Анита най-вероятно е гласен за заместник на Жанио Бикел. “24 часа” твърди, че той до часове ще подпише с отбор от американската лига.

Бикел отказал да поднови договора си с ЦСКА и заради това е било взето решението да му се търси нов отбор, за да не бъде изпуснат като свободен агент.

Американското първенство е едно от малките, където все още е отворен трансферният пазар. Той приключва и за родния шампионат в събота.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ