Съветничка на Румен Радев съсипа Бойко: Има конкурс кой първи ще се признае за баща на детето му

гергана пирозова

Емоционална дама с важен пост в “правителството в сянка” на Румен Радев е на път да засенчи изявите на първата дама в социалните мрежи.

Гергана Пирозова, която е представена в Стратегическия съвет към президента като театровед, се шегува страстно с казуса “къщата в Барселона на Бойко Борисов” във фейсбук:

“Който пръв признае бащинството на барселончето, ще ги удари у земи всички около ББ.

А може и с посочване да стане.

Какъв ли татко да избере ББ за барселончето? – Тома Биков – кофти, мушмула с очила, Горанов – ми, също е кльондещ се, пък и с тези сини очи и страх от земетресения, тц, Вежди? – е не, тоя нос съвсем не става за женско отроче, пък и с брада, мне – тоя на АПИ-то, нали го ритАх, може да се навие, ама пък каква шушумига, Цецка Цачева – можееее, тамън джендърите ще ги озадачим, или пък Путин – ей го, и деца ми прави, кремълския комунизд, в леглата ни влезе, мааааму… Ся, да му звънна ли да го предупредя, че е станал баща, или пик да му го съобщят, ми не, първо на Херо да кажа, то пък тя може да иска да е баща, колко е гаден животът, ще обявя конкурс.”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ