Зрители на „Капките“ бесни: Халваджиян маструбира в ефир, после си ръкопляска! (СНИМКИ)

халваджиян

Българите определено харесват шоуто „Като две капки вода“, но това не им попречи да оплюят баш продуцента му Маги Халваджиян. Скандалът избухна по време на снощния лайф, когато Антоан Петров – Анди трябваше да влезе в образа на дългокосия арменец.

Припомняме, че той изпя песента „Не остарявай, любов“, чиито текст е на Недялко Йорданов, по музика на Хайгашод Агасян. През годините са я пели много изпълнители, но първият е Михаил Белчев. В шоуто обаче задачата бе да се пресъздаде не образа на големия Белчев, а този на Магърдич Халваджиян. Който преди години реши да изпее и запише хита за жена си Кремена.

Идеята се стори меко казано абсурдна за болшинството зрители, тъй като Маги не е певец, няма и певчески умения. А уж в „Капките“ се имитират наши и световни звезди.

Анди се справи блестящо, но дори това не смекчи гнева на публиката. Която изригна в страницата на предаването още преди края на изпълнението.

„Е,много е смешно и тъпо г-н Халваджиян да сложи себе си за имитация… Нещо като да си направиш ч*кия и да си ръкопляскаш сам, нали! В следващото издание може да включи Бебо, Мебо, Кремена и цялата арменска общност…“, скочи Силвия Христов.

„Егоцентризмът на арменеца удари в тавана. То във всяко предаване държи речи и е на първа линия, цялата му рода е там, и сега, и това…“, коментира Мая Драгова. И допълни: „Все едно, че Мъго си е направил квартална вечеринка с роднини и близки приятели, и я излъчва по национална телевизия“.

„МагитУ е пял тази песен някога си на жена си някъде си и Хилда се е разплакала, щото не е могла да настръхне“, иронично подметна Боряна Сивакова.

„Срамота!!! Подигравка с песента на големия Михаил Белчев!!!“, „Маги да не си приписва чужди заслуги“, „Шоуто е трябвало да се казва „Любимите песни на Маги и Кремена“ – тези и още редица недоволни изказвания четем в страницата на иначе любимото на зрителите шоу.

А „черешката на тортата“ бе появата на самия Магърдич на сцената. Който счете за необходимо да се намеси в изпълнението на Антоан Петров, за да си изпроси допълнителни овации от гостите в залата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ