Драма в президентството: Еротична моделка напусна сина на Десислава Радева

23

Топлес моделът Силвия Юрукова отрече да има любовна афера със сина на първата дама Десислава Радева и депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил, в която преди седмица бе забъркана.

В роден сайт се появи информация, че еротичната моделка е била във връзка със Страхил, но към днешна дата двамата вече са разделени. Наследникът на първата дама от предишния й брак е бил лудо влюбен в моделката преди няколко месеца, но все още не може да я забрави и я търси. Доказателство за това са изнесени онлайн разговори между двамата, в които се вижда, че Страхил търси постоянно моделката.

Според източници връзката между Силвия и Страхил приключва в края на 2019 г., защото моделката е пожелала да се върне при бившия си приятел. Въпреки разлъката Страхил продължил да търси красавицата и да я поздравява за празници.

Пред „България Днес“ моделката сподели, че не желае да коментира тази случка, и отрече каквото и да е било. „Извинявайте, но няма да коментирам“, отсече тя.

От публикуваните разговори става ясно, че след като Юрукова неколкократно иска да прекратят отношенията си със Страхил, той я моли да го запознае със свои красиви приятелки.

За сина на първата дама се знае, че е голям ценител на женската красота и си пада предимно по моделки. Единственото познато гадже на сина на президентшата досега е красавицата Деляна Кавръкова, която е професионален модел и танцьорка по народни танци.

Страхил Свиленски е бивша волейболна звезда на „Левски“, а в момента е студент в университета „Маунт Мърси“, намиращ се в щата Айова. Там той е истинска спортна сензация, като играе като централен блокировач в престижния университет. Свиленски и още един наш сънародник, учещ там, са сред най-резултатните играчи в отбора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ