„Графа“ ги издаде: ДеБъ и Спасителя на София се кротнаха в гащите си, минаха в отбора на Фандъкова

Ремонт Граф Игнатиев (2)

Затварят ул. ”Шишман” за движение заради ремонт в участъка около ”Графа” до 10 март.

Въпреки че беше обновена заедно с „Граф Игнатиев“ сега отново се налага ремонт на компрометирани участъци на пътната настилка. „Нашата идея е да отворим компрометирания участък. Ще видим дали има спукана тръба на „Софийска вода“. Направихме проучване, а тръба в този участък не би трябвало да има“, заяви пред БТВ зам.-кметът по строителство в Столична община инж. Цветан Божинов.

„Заради ниските температури отложихме ремонта на участъка. Дребни дефекти има, ще отстраним проблемите“, каза още той.

Според представителя на Столична Община проектантска грешка има, заради която зоната е била считана за пешеходна, но не била, а освен това при ремонта на „Граф Игнатиев“ по улица „Иван Шишман“ и ул. „Шести септември“ минавала тежкотоварна техника и тя разбила настилката.

„Има добри практики в София с подобна настилка. Не говорим за некачествени материали, защото напуквания нямаше да има само в определен участък, а по цялата улица“, разкри представителя на фирмата-изпълнител “Джи Пи Груп” Георги Гигов.

Странното е, че никой от ДеБъ-опозицията на Йорданка Фандъкова не надига вой срещу поредния ремонт на ремонта. Очевидно интереса клати феса. Да не забравяме, че един от най-видните дебългари и настойщ районен кмет – Трайчо Трайков, е мастит акционер точно в „Джи Пи Груп“.

Припомняме, че по въпроса мълчи и друг виден лаладжия – Борис Бонев. Откакто със съдействието на ГЕРБ и Фандъкова той се устреми към мястото на заместник-председател на Общинския съвет, Спасителят на София се е кротнал в гащите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ