Служител от екипа на убитата кметица: Искаме справедливост, тя помагаше на всички

Image_8272166_126

„Искаме справедливост за смъртта на нашата кметица. Тя беше невероятно добър човек, който помагаше на всички.“ Това каза Петър Кокинов от село Присад, който се присъедини към протеста, блокирал пътя към Южното Черноморие с портрет на загиналата Ванча Байлова.

Видимо разстроен мъжът каза, че хората вече не вярват в съдебната система, това е и мнението на повечето протестиращи, които в този момент отново блокираха трафика, малко след изхода на Бургас в посока Созопол.

Роднините на убития Тодор Тодоров смятат, че шофьорът на турския автобус е карал с над 100 км/ч и това е причината да не успее да спре на време, виждайки двама пещеходци на пътя.

Нямаме вяра нито в съда, нито в прокуратурата. Всичко може да се случи, когато се дават пачки, заяви роднина на 22-годишния Тодор.

Протестът продължава и в момента. На място има няколко полицейски екипа, които следят да няма инциденти. Засега шофьорите които изчакват блокадата, са видимо спокойни.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ