Спецполицаите с тежък удар, спипаха митична фигура от българския ъндърграунд (Снимка)

Арест

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили, съобщиха от МВР.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение, като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишния собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час – 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри /освен български лева, са открити долари и евро банкноти/.

Освен 38-годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46 годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Бургас.

По-късно днес следобед стана ясно, че ъндърграунд звездата Теодор Константинов, който е много популярна фигура в подзения свят, е задържаният при спецакцията в Бургас, съобщава „Флагман“.

Служителите от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили работели по сигнал, че Теодор склонявал момичетата, работещи в бар „Табу“ като таньцорки, да предлагат секс услуги срещу солидно заплащане от клиентите.

Момичетата са дали показания, че в течение 38-годишният собственик на бар „Табу“ ги карал да извършват развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Освен Теодор, за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ