Приеха Ути Бъчваров в болница

Ути Бъчваров

Ути Бъчваров стресна жестоко феновете си с това, което му се случи навръх 50-ия юбилей. Топ кулинарят събра близки и приятели в изискан ресторант в близост до НДК, но партито му приключи в болницата.

Докато се стараел да изпипа всеки детайл на празненството си и обикалял напред назад, в един момент Ути изгубил равновесие и се строполил на земята за ужас на многобройните си гости, които веднага се втурнали да му помагат, помислили дори, че има комоцио.

Главата на Бъчваров била окървавена, а децата му се разпищели от ужас, пише „Уикенд“.

Сакатлъкът за момент стреснал много присъстващите, но впоследствие всичко се нормализирало. В крайна сметка на Ути Бъчваров бил откаран по най-бързия начин в „Пирогов“, където му направили няколко шева на главата.

Иначе купона, който бил истинско кулинарно пиршество, започнал още в 11 часа сутринта. Масите били отрупани с вино, ракия и разнообразни мезета. Специално за дечурлигата, които присъствали на тържеството, Ути направил и детски кът, а менюто на хлапетата било подбрано така, че да угоди и на най-злоядите малчугани. Телевизионният любимец получил много подаръци, а най-ексцентричният му армаган бил жив коч.

На купона Ути бил издокаран с велурени кафеви бермуди и зелена риза с елече отгоре. Вместо колан, на кръста си водещият на „Животът е вкусен” завързал огромни мартеници. Бъчваров обърнал няколко коктейла, после пял и танцувал с двете си щерки – 2-годишните близначки Далия и Ружа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ