Нова сватба в „Би Ти Ви“

би ти ви

Нова пищна сватба с звезда на „Би Ти Ви“ се е състояла тезидни.

Водещата на COOL…T се запознала с мъжа си на паркинг пред телевизията.

Началото на февруари, Боровец, падащ сняг на парцали и двама влюбени сред бялата пустош. Мъжът е с разтуптяно сърце и само след минути ще направи любимата си своя годеница, защото в джоба си крие красив пръстен. А тя с охота казва “да”. Мъжът с разтуптяното сърце се казва Борис, а годеницата му – Полина Гергушева, водещата на предаването COOL…T по Би Ти Ви.

“Беше точно така, както съм си представяла, че ще се случи – сами с любовта си”, разказва бъдещата булка. С Борис нарочно съобщили новината в социалните мрежи по-късно, за да запазят изживяването на емоцията само за себе си.

А след романтичното зимно предложение двамата вече стягат лятна сватба. Избрана е датата, процесът на подготовката също е започнал.

“Преди няколко дни, когато си говорехме за това каква си представяме да бъде нашата сватба, бързо осъзнахме, че по-скоро знаем каква не искаме да бъде. А именно

без ресторанти с

тежки менюта,

обреден дом и

типичните ритуали

Избрали сме изнесен ритуал на скалите в с. Тюленово на Северното Черноморие и празненство на открито, под небето с не много гости”, издава тв водещата. Вече са избрали и кумове, но още не са ги уведомили.

Бъдещите младоженци са заедно от три години и живеят съвместно почти от самото начало, а любовната им история започва като във филм.

“Видяхме се за първи път една зимна сутрин, когато паркирах колата си на единственото свободно място на паркинга пред Би Ти Ви, което беше до неговата. Секунди бяха достатъчни, за да разберем, че сме се харесали от пръв поглед. За мен денят продължи по обичайния начин, докато не го видях на един от мониторите – беше гост в “Преди обед” заедно с приятели, сред които и стилистката Антония Йорданова. По-късно я попитах за него, а, изглежда, и той беше споделил за непознато момиче, което е харесал. Така, благодарение на нея, той ми писа и ме покани на среща. 10 дни по-късно вече бяхме заедно”, спомня си Поли.

Едно от нещата, които ги свързва още повече, е общата страст към спорта. От пролет до есен карат заедно велосипеди, а Боби дори ходи по състезания по колоездене, за които често пътуват из страната. От миналата година Поли кара и ски и заслуга за това има изцяло Борис, който бил неин учител. Освен това заедно ходят на фитнес, а от време на време тв водещата практикува и йога.

Двойката обича да пътува и извън страната. “Най-любимата ми дестинация, която сме посетили заедно, определено е Мароко и пустинята Сахара. Язденето на камили по залез и изгревслънце е най-щастливата ми сбъдната мечта. Иначе сме единодушни, че и на двамата любима дестинация, на която сме били заедно, е Занзибар. Едно от местата, от които се връщаш в родината си по-благодарен и по-щастлив за всичко, което имаш, защото виждаш как живеят хората в Африка”, казва тя.

Борис е четвърто поколение художник и се занимава с изложбени щандове. Това е семеен бизнес, в който той работи от 16-годишен. Преди да стане водеща на COOL…T, Полина Гергушева бе репортер в новините на Би Ти Ви и прави репортажи за изкуство, пътувания и лайфстайл. Завършила е специалност “Библиотекознание и библиография” в УНИБИТ и има магистърската степен по журналистика и медии от СУ “Св. Климент Охридски”. Вече шест години е част от екипа на Би Ти Ви и казва, че никога няма да забрави професионалните си срещи с DJ Тиесто, Армин ван Бюрен, Райън Тедър от One republic, Найджъл Кенеди, Гари Дърден от сериала “От местопрестъплението”, Имани, Франк Маккомб и други световноизвестни личности. Ето защо дори за миг не се замислила дали да приеме предложението да стане водеща на COOL…T, докато титулярката Петя Дикова е в майчинство.

“Горда съм, че ръководството избра именно аз да съм човекът, който да замести Петя. Бях част от екипа на предаването COOL..T, както и на “Тази събота и неделя” и като репортер винаги съм се чувствала най-уверена в темите, свързани с лайфстайл и шоубизнес”, казва Гергушева. Затова и до днес е много благодарна на екипа за подкрепата. На старта

Петя Дикова ѝ дала

ценен съвет

– да се отпусне и да се забавлява като водеща на предаването. “Послушах я”, казва Поли.

Помни първия си ефир, но по-интересно било второто ѝ излизане като водеща.

“Мина първият ефир, който беше чудесен, но веднага след това в събота следобед с Борис излязохме да покараме велосипеди из София. При което на прибиране след едно позвъняване на телефона реших да вдигна и да продължа да карам с една ръка. Естествено, не се получи! Паднах, и то доста лошо. Едва се прибрахме до вкъщи. Дланите ми бяха страшно ожулени, краката също, наложи се доста умело да прикриваме всичко това с гримьорите в телевизията. Каръкът продължи две седмици по-късно, когато си счупих и малкия пръст на единия крак. Е, това не ме спря отново да водя на високи токчета”, разказва Гергушева. Очевидно се е справила отлично, защото зрителите бързо я обикнаха и вече година всяка събота се радват на присъствието ѝ на малкия екран.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ