Взривът в завод „Арсенал“ – умишлен? Работят по страховита версия

60969702

Разпускат целия клон на завод „Арсенал“ в Мъглиж. Заради големите поражения всички сгради са без прозорци и врати. Пораженията са огромни. Кратерът, който е изкопан на мястото на взривилия се склад, е дълбок няколко метра.

Криминалистите работят и по версията за умишлена експлозия, защото във взривения склад не е имало нито хора, нито машини, които да работят, съобщава Дарик. При аварията пострадаха петима души, които са с порезни рани от счупени стъкла. Те са откарани в Спешния център в Казанлък, където им се оказва помощ.

Във връзка с производствената авария, екип от трима следователи от Националната следствена служба (НСлС) е на мястото на инцидента. Екипът е съпровождан от мобилен център за разследване, който е оборудван с дрон.

На място вече са окръжният прокурор на Стара Загора и следователи от Следствения отдел към Окръжната прокуратура. Това не е първият инцидент в оръжейницата. За жалост през годините такива се случват често и то с трагичен край.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ