Идиоти ли сме!? Мародер сложи „отцепки“ и отвори ресторанта си в Бургас, сега влиза в затвора

restaurant-939435_960_720

За първи арест заради неспазване на извънредните мерки срещу заразата с коронавирус съобщи директорът на полицията в Бургас старши комисар Радослав Сотиров.

За първи арест заради неспазване на извънредните мерки срещу заразата с коронавирус съобщи директорът на полицията в Бургас старши комисар Радослав Сотиров. Арестуван е собственик на заведение, който го отворил въпреки забраната. Тарикатът опитал да приложи схема, при която съгледвачи да следят за полицейски патрули.

„Трябваше да използваме други методи за заобикаляне на т.н. „отцепки“. В заведението имаше  повече от двама души“, лаконичен бе ст.комисар Сотиров.

Арестуван е собственик на заведение, който го отворил въпреки забраната. Тарикатът опитал да приложи схема, при която съгледвачи да следят за полицейски патрули.

Трябваше да използваме други методи за заобикаляне на т.н. „отцепки“. В заведението имаше  повече от двама души“, лаконичен бе ст.комисар Сотиров.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ