Хотелиери, спете спокойно, туризъм ще има! Ангелкова пак пише рекламна стратегия за милиони

николина ангелкова 3

Туризмът се намира в безпрецедентно тежка ситуация, не само в България, но и в света. Има безпрецедентно съкращаване на слотове, персонал и резервации. Това сподели в парламента министърът на туризма Николина Ангелкова.

Очаква се около 25% спад на международните пътувания, които ще доведе до спад и на приходите от туризъм, посочи още тя.

Апелирам за повече отговорност и нека да не се пътува. След това ще имаме повече сили да се възстановим. Към момента са общо 73 българските граждани, които трябва да се приберат от екскурзии, разкри Ангелкова.

Готовността на държавата да поеме 60% от възнаграждението на служителите ще даде някаква глътка въздух. В момента правим програма за кризисна рекламна стратегия, ако може така да се нарече, тъй като пренастройваме стратегията както по онлайн рекламата, така и по отношение на конкретните мерки, притесни всички министър Ангелкова.

Както е известно на нея и хората около нея рекламните стратегии са им особено чужди, а понякога направо престъпления с държавната пара. Като онзи легендарен ход да се рекламира България като туристическа дестинация на вратите на… такситата в Чикаго, защото там имало много българи.

В момента около Ангелкова в борда са все хиени, които от години здраво захлебват държавни пари, без да вършат нещо съществено за това. Неслучайно по морето никой не вярва на министърката, чиято основна задача преди сезона е да даде плажовете, на когото трябва.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ