Майката на Сузанита: Имам рак, моля се да хвана коронавирус

Орхан Мурад, Шенай Мурад, Сузанита

Съпругата на Орхан Мурад, която е и майка на скандалната Сузанита – Шени Мурад, шокира всички с признанието си. Някои я обявиха за тотално куку и адски безотговорна майка, която заслужава да бъде арестувана.

Шени Мурад направи скандални разкрития за здравословното си състояние. Тя призна, че е диагностицирана с рак и се бори с него без химио или лъчеотерапия. А покрай световната епидемия се моли да се зарази с коронавирус и прави опити това да се случи.

Вижте какво написа майката на Сузанита в личния си профил, с което породи ожесточена дискусия:

„Мили хора, това не е похвала,н ито безотговорност от моя страна, но ще ви кажа нещо и наистина го осмислете и не се плашете. Първо, без страх, без химио и лъчетерапия преборвам рака, с хроничен бронхит съм от 9 месеца. Мисля, че спадам към групата, която би била първа да се зарази, а ходя без маска и се моля да хвана короната, за да се имунизирам. Посрещнах на летището в София гости от пиковото място в Италия .След 4 дни отидох пак и посрещнах гости от Дания, след още 5 дни посрещнах на Пловдивско летище гостенка от Англия, вчера бях до Военна болница в София и се прегледах просто за бронхита, но там също знаете, че мога да се заразя. Като че ли паниката и страхът е в повече. Ако чуете, че съм умряла не се плашете, но още съм жива, Слава на Господ. Маска няма да сложа никога. Кой каквото иска да прави, но няма да позволя някой на мен да каже какво да правя .Ще умра не от корона, а от стоене и бездействие, и чакане по опашки за хляб. Стига стрес“.

Откровението на Шени Мурад не бе прието радушно. Хората я обвиниха в безотговорност към населението. „Ти си се заразявай, ама по този начин ще го пренесеш на много други“, порицаха я в социалните мрежи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ