Премиерът на Македония: Корнелия Нинова ме чака да дойда с мотора

корнелия нинова

„Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но вярвайте ми, че моето сърце е с вас, изпълнено със съзнанието за прекрасния събор на Бузлуджа.“ Това каза министър-председателят на Македония Зоран Заев във видеообръщение към българските социалисти, които ще присъстват утре на традиционния събор на БСП на Бузлуджа.

„Корнелия знае, че планирам да дойда с моя мотор при следваща възможност“, казва още македонския премиер. Заев отбелязва, че този събор всяка година потвърждава принципите за солидарност и достоен живот, а те се предават между десетки хиляди социалисти и социалдемократи на Бузлуджа и милиони из цяла Европа.

Премиерът на Македония също така изразява своята радост, че тази година са поканени представители на неговата партия СДСМ. „С председателя на БСП Корнелия Нинова подписахме договор за сътруднимеството между СДСМ и БСП. Но нашите отношения не са само формални, а резултат на добросъседство и приятелство. Честитя 127-та годишнина от създаването на партията и ви пожелавам много успехи в бъдеще“, казва още Заев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ