Звездата на Нова телевизия, Гери Малкоданска болна от коронавирус?

Гери Малкоданска

Синоптичката Гергана Малкоданска и нейната половинка Алекс Ковачев са сред родните светки двойки, които се изследваха за коронавирус.

Красивата плевенчанка проявила първи симптоми на вируса и със страх посетила лаборатория за тест. Разбира се, с нея отишъл и интериорният дизайнер Алекс Ковачев, тъй като живеят под един покрив и опасност има и за двамата.

Гергана се чувства отговорна не само за себе си, но и за хората около нея. Вчера трябваше да я видим на екран, но заради симптомите тя помолила колегите си Никол Станкулова и Николай Василковски да я заместят, докато излязат резултатите от теста и се убеди, че е напълно здрава.

Междувременно Гери показа как прекарва времето си в изолация. Тя е намерила начин как да поддържа стройната си фигура, като скача на въже в хола. Не ни се мисли как реагират нейните съседи на подскоците, които от клипчето виждаме са доста интензивни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ