Президентът удари депутатите! Дарил тайно заплатата си, вижте на кой

7 Dni Bulgaria24.03.2020
28

Президентът Румен Радев е дарил тайно средства на община Видин. Това обаче стана ясно от благодарствен адрес на кмета д-р Цветан Цонков, публикуван на сайта на общината.

Ето и текста на благодарствения адрес:

 

До Румен Радев

 

Президент на Република България

Уважаеми г-н Радев,

Изказвам най-искрена благодарност за оказаната от Вас финансова помощ в полза на нуждаещите се възрастни хора на територията на община Видин. Адмирации за хуманния ви жест в тези трудни за всички българи дни, когато страната ни е изправена пед тежкото предизвикателство всеки ден да се бори с разпространението на COVID-19. Убеден съм, че с общи усилия, силна воля, дисциплина и отговорност институциите у нас и всички хора ще се справят с коварния вирус и ще излязат по-силни от борбата с него.

За мен и за общинското ръководство е чест да работим съвместно и се надявам, че ползотворните ни контакти ще продължат и в бъдеще. Вашата подкрепа е високо оценена и още веднъж Ви благодаря сърдечно за вниманието и грижата към най-уязвимите жители от нашата община.

С уважение,
д-р Цветан Ценков
кмет на община Видин



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ