Вехта секс-бомба ядоса генерал Мутафчийски: Спрете се!

7 Dni Bulgaria26.03.2020
пета кузева

Някогашната сек-бомба на журналистиката Петя Кузева, облажила не един и двама футболисти, ядоса сериозно генерал Мутафчийски днес.

Представителката на телевизията на Волен Сидеров зададе серия несъществени въпроси, а с последния си направо разгневи професорът от ВМА: „Значи да успокоим хората, че тук няма да стане като в Италия?“

Никой нищо не трябва да успокоява. Трябва постоянно всеки ден да се говори едно и също: лична хигиена, лична изолация, спазване на наложените правила. В Италия е така, защото изпуснаха някои моменти в борбата. При нас битката е, когато дойде пикът, да го посрещнем в по-ниско ниво. Вчера направихме проста математическа сметка какво щеше да се случи в България, ако бяхме действали като други страни, където днес правят тежкия избор дори да не допускат до апарати болни възрастни. Няма място за никакво успокоение, призова за пореден път генерал Мутафчийски.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ