Тъпанари, вижте полевата болница на Каракачанов и тази в Испания! (Снимка)

7 Dni Bulgaria28.03.2020
10

Не мога да разбира откъде изпълзяха ТЪПАНАРИТЕ, които засипаха с плоски снобарски коментари ОБЗАВЕЖДАНЕТО на полевата болница в Арена Армеец.

,,Какви са тия СОЦЛЕГЛА, Каракачанов – смешна работа, ха-ха…“ ТАКА!

Това на втората снимка е в Испания – полева болница в спортна зала в гр. Мурсия! Както е видно, там дори легла нямат, а са проснали направо някакви дюшеци върху дюшемето… за хигиената така не ми се мисли!

На този фон нашите ЧИСТИ и здрави легла от завода ,,Тръбна мебел“ Русе си имат дори НОЩНИ ШКАФЧЕТА! Много хубаво си се спи на такова пружинесто легло, от ОПИТ да ви кажа…

И преди всичко това е ПОЛЕВА болница, тъпаци, не е Отел Дипломатик! А големите вериги ИКЕА, Юск, Виденов, дето си продават БОКЛУЦИТЕ, защо не ДАРИХА всяка по 100 – 200 легла, а?!

Една такава зала поне защо не обзаведохте?! Нали сте много ,,социално отговорни“? Айде леглата не им харесвали… Кречетала сеирджийски смотани, лаладжии с лаладжии… май за маникюра ви е нещо страх, а?!

Антон Оруш, журналист и философ

За фейсбук



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ