Заплаха за Бойко Борисов от Бузлуджа: Задават ли се предсрочни избори?

кирил добрев

На нашите хора след толкова години управление на ГЕРБ им е необходимо самочувствие. Сигурен съм, че всеки един, който идва тук на тази поляна, носи в сърцето си лявата идея и е дошъл тук за победа. БСП ще работи за предсрочни парламентарни избори – избори, които ще спечели. Това заяви заместник-председател на БСП Кирил Добрев пред Нова телевизия малко преди началото на традиционния събор на партията под връх Бузлуджа.

„БСП инвестира не просто в нови лица. БСП е партията, която може да предложи новия морал“, допълни той. Запитан дали смята Закона за горивата за лобистки, Добрев заяви: „Не мога да преценя дали законът е лобистки. Историята, която се развива около този закон, е свързана с намаляване на контрабандата. 1 милиард лева от тази паралелна държава се крадат от горивата“.

Относно решението на Конституционния съд да отхвърли Истанбулската конвенция: „Смятам, че правдата възтържествува. Ние имаме изключително изчистени позиции по тази тема“. „Далеч от нас е тази джендър идеология“, допълни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ