Наглец от няколко месеца тормози магазинерите в Бургас! Вижте последния му кашкавален удар

обирджия

Магазинери и дистрибутори в Бургас буквално пропищяха от нагъл мъж, който от няколко месеца не спира да краде от хранителни магазини в града. Поредният му „удар“ е отпреди 3 дни в центъра на града, пише Флагман бг.

От кадрите се вижда, че крадецът – на видима възраст между 35 и 40 г. влиза в търговския обект и се насочва към щанда за млечни продукти в дъното, оглеждайки се бързо и доста чевръсто взима 2 големи парчета кашкавал и ги прибира в раницата си. Служителите в магазина успяват да видят кражбата в реално време на охранителни камери, но докато пробват да спрат мъжа, той хуква да бяга и те не успяват да го догонят.

Отнетата стока е с нищожна стойност, но въпросът е принципен. „Ние си плащаме като пазарим. Защо трябва да има такива, които не го правят? Те по-специални ли са от нас? Просто постъпката е грозна и после откраднатото се заплаща от служителите в магазините“, коментират хора от бранша.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ