Разкриха името на депутат от ДПС с коронавирус! Спешно тестват всички, търсят още

7 Dni Bulgaria31.03.2020
Парламент, Цвета Караянчева

Имаме народен представител с коронавирус. След разговор с него имам съгласие да кажа името му – това е д-р Хасан Адемов от ДПС. Това обяви на извънреден брифинг в парламента председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, като пожела бързо оздравяване на д-р Адемов.

Още утре ще има председателски съвет. Всички депутати ще се тестват в  две столични болници, а в четвъртък – всички служители на администрацията, поясни тя.

В отговор на въпроса при тази ситуация дали ще се проведе насроченото за четвъртък извънредно заседание на парламента, на която трябва да бъде гласувана актуализацията на бюджета, Караянчева посочи: „Нека да видим тестове и тогава ще направим съответното заключение“, като уточни, че поддържа връзка с Националния оперативен щаб.

Председателят на парламента събщи, че насроченото за утре заседание на Комисията по бюджета и финанси се отменя, Ще работим според ситуацията, заяви Цвета Караянчева.

Незавиисмо че сме депутати, вирусът не подбира, каза тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ