Коронавируса удари и по Веселин Маринов

веселин маринов

Както много други музикални изпълнители и на Веселин Маринов му се наложи да отложи всички поети ангажименти за близките месеци. Един от тях е много мащабен – пролетно турне, което трябваше да стартира този месец.

Любимецът на няколко поколения българи отложи концертите си заради пандемията от коронавируса, но разтърси много повече многобройните си фенове с това, което сподели наскоро.

„Вече няколко дни светът, аз, вие, всички сме вече различни. Имаме един враг, с който трябва да се преборим. Вече всичко и всички сме подвластни на тази трагедия и повече от всякога е нужно да бъдем заедно, да спазваме всички правила, да бъдем стриктни във всичко онова, което решават Правителството, Щабът за борба с кризата“, споделя певецът, който не скри отчаянието си.

„Слушайте малко повече българска музика. Имате време да го направите, да осъзнаете, че именно нашата музика, нашите популярни изпълнители могат да ви върнат към спомени, радости, дори и тъга, защото сега имате малко повече време за това.

Успех, до пълна победа само след няколко дни“, добавя още Маринов в социалната мрежа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ