Данъчни нахлуха в Слънчев бряг, написаха актове и конфискуваха…боксова круша

слънчев бряг

Хотелите в Слънчев бряг отчитат реални нощувки и действителна запълняемост на легловата база. С малки изключения, няма сериозни пропуски при отчитането на оборотите, показаха резултатите от мащабни проверки на НАП в курортния комплекс, съобщава Дарик.

Екипи на звеното „Фискален контрол“ Бургас извършиха едновременна инспекция на 18 хотела. Контролните действия обхванаха отчитането на оборотите и осигурителното законодателство, и сключените трудови договори с наетите за този туристически сезон работници.

В пет хотелски комплекса са установени пропуски във връзка с несвоевременно отчитане на дневния и месечен оборот, за което ще бъдат съставени пет акта. Екипите иззеха развлекателни съоръжения от типа боксова круша и висилка на централната алея на курорта. Причина за мярката беше работа без касови апарати и неизяснена собственост.

Сигнали за неиздаване на касови бележки и данъчни нарушения могат да се подават на телефона на НАП 0700 18 700 или по електронната поща на [email protected].



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ