Нона Йотова: Защо точно Банско, където няма болни? Защо не Пампорово?

7 Dni Bulgaria03.04.2020
Нона Йотова

Спазваме абсолютно всички мерки, откакто в Народното събрание възникна това извънредно положение. На всяка врата има дезинфектанти, носим маски, така, че всички тези мерки сме ги взимали преди. Но когато хората пътуват, като д-р Адемов, няма как да е застрахован. Д-р Дариткова също практикува професията си, разкри народната представителка Нона Йотова в „Нова телевизия“.

Аз спазвам карантината сама, с мъжът ми не съм се виждала отдавна, той остана в Банско. Аз успях да изляза от там малко преди да бъде карантинизирано. В Банско всичко е спокойно. Банскалии са много горди и дисциплинирани хора. А някое дюнерче да започне да работи, а веднага го докладват. Има едно много силно съзнание в хората, сподели любимата на народа певица.

За мен е малко необяснимо това, което се случва с тези 50 души уж болни. Как ги решиха? Та в Банско няма нито един местен болен. Не знам защо въобще бе Банско градът, а не например Пампорово, където също е постоянен наплива от туристи. Тази карантина в Банско спря потока, туристите си заминаха, останаха само местните хора. Пак да кажа, много дисциплинирани хора. За това не виждам защо трябваше това да се случва на този град, запита се Нона Йотова.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ