Борисов с трагична новина за президента: Обадих се на Радев да му изкажа съболезнования

Румен Радев, Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов e на посещение в цех за предпазни средства в Смолян заедно с ген. Венцислав Мутафчийски. Те се запознаха с производството на предпазни очила от поликарбонат с висока степен на защита.

„По възможно най-бързия начин да се сертифицират тези продукти и да ги пратим и в Европа“, заръча Борисов по повод очилата и шлемовете.

Ген. Мутафчийски обяви, че тези очила са много добри и шлемът осигурява пълна защита. „Удобни са и не се изпотяваме. Нося ги вече от доста време и съм много доволен. Свършена е добра работа“, отчете шефът на щаба.

Производителят обяви, че с такъв клас от такъв поликарбонат не се правят очила и шлемове в Европа.

„Хората се стегнаха бързо и днес вече има по 100 000 на поточната линия. Тези очила са за хората на първа линия. Шлемовете се слагат отгоре на най-рисковите места. Всичко това се чака с години, а при нас го направихме веднага. Много колеги от Европа са ми заявили и затова ще пратим и на тях, за да ги оценят. Ние с нашата индустрия си създаваме всичко за новото време – не парично, а стокова търговия, която върви света в момента. В доста заводи работим по тази тема.

Уговорихме се и за липсата на белина и работим и по този въпрос в момента“, каза Борисов.

Сутринта му се обадих да му изкажа съболезнования. В ден, в който баща ти е умрял, да говориш такива неща, не мога да го разбера“, каза Борисов по повод президента Румен Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ