Затварят български град с над 30 000 жители

Полиция и лента

Затварят български град с 30 197. Това се налага заради коронавируса.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов издаде заповед за затваряне на града, като противоепидемична мярка срещу разпространението на COVID-19.

Районно управление на МВР-Гоце Делчев трябва да организира контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на гр. Гоце Делчев за времето от 06.00 часа до 18.00 часа през дните понеделник и петък, докато трае обявеното извънредно положение, и да извършват проверка за целта на пътуване на гражданите.

През контролно-пропускателните пунктове се пропуска преминаването на лица само в случай на неотложност на пътуването, наложено от полагане на труд в населеното място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянен адрес, транзитно преминаване през територията на гр. Гоце Делчев. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя или служебен документ – карта, медицински документ или документ за самоличност.

Мерките са в сила до изричната им отмяна.

Заповедта на кмета е съобщена на Началника на РУ на МВР – гр. Гоце Делчев, кметовете на общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча и кметовете на населените места от община Гоце Делчев, които да уведомят заинтересованите лица и да създадат организация за осъществяване на контрол по изпълнение на разпоредените мерки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ