Николай Урумов в безпощадна атака срещу Радев в деня, в който президента изгуби баща си: Оххх, господи!

Румен Радев

Съсипващ коментар за поредната скандална изцепка на Румен Радев и опита му да раздели и насъска народа, като яхне популистки тежката криза с извънредното положение заради коронавируса направи актьорът Николай Урумов. След прочетената реч на Радев днес, потресени от наглостта му реагираха вече не само политици и анализатори, но и редица творци, които не могат да повярват, че в този труден момент си позволява подобно поведение.

Ето какво написа актьорът Николай Урумов във Фейсбук:

„Ох, Господиииии, този човек няма ли да се спре най-после!

Няма ли кой да го спре!

Няма ли поне един трезвомислещ съветник?! Нали не е Нова година! Защо му се дава трибуна за Новогодишните му монолози и речи!

Този човек в тотална информационна изолация ли живее?! Не вижда ли какво се случва по света?!

Стотиците хиляди жертви!

И как никъде не се говори към този момент,като приоритет за икономика,а за спасяването на човешки животи!!!

Не вижда ли, че абсолютно идентични мерки се вземат навсякъде по света, а на местата където са били по либерални, сега дори са и по драстични от тук, но вече е късно!!!

Не си ли задава въпроса, защо тук болните и жертвите са толкова малко, в сравнение с другите държави и каква е причината за това?!

Взетите мерки от Щаба и правителството и нищо повече е ОТГОВОРЪТ!!!!

Няма ли си съветници, които да му кажат, че целият свят дава за ПРИМЕР взетите мерки от ПРАВИТЕЛСТВОТО и ЩАБА в БЪЛГАРИЯ, а не дезорганизиращите му речи?!

Няма ли съветници, които да му кажат, че нито един президент, канцлер или крал, не си е позволил да застане срещу правителството си и да го критикува срещу мерките, които е взело в тази критична ситуация?!

Няма ли съветници да му кажат, че НАРОДЪТ ЧАКА неговото ИЗВИНЕНИЕ за ехидното му иронично отношение и неглижиране на мерките на правителството за забрана на струпване на хора на трети март на Шипка?!

А точно там – в Габрово, на четвърти март е приет първия пациент у нас с КОРИНАВИРУС!!! Мълчи и до днес!!!

Защо след всяко свое разединяващо и конфронтиращо обществото изявление, бяга от въпросите на журналистите?! Това ли е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, според него, която не се потъпква?! Тази липса на диалог от негова страна не е ли потъпкване на свободите на хората?!

Кои, какви са и как се наричат ръководителите на ДЪРЖАВИТЕ, където разговора с народа е едностранен?!Нека съветниците му му подскажат!

Значи, толкова много вицове има за тъпотата на някои военни! Сега разбирам за какви военни са се отнасяли тези вицове!

P.S. Както виждате, никъде не използвам определението президент на България, защото за мен той отдавна е престанал да бъде такъв и за да не оскверня институцията!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ