Гери-Никол се опита да отрече, че не са я арестували в Париж

гери никол

Певицата Гери-Никол пусна отворено писмо до всички медии, което публикува и в профила си във Фейсбук, с което опровергава твърдението, че е била арестувана в Париж.

Новината, че певицата е била арестувана във френската столица заради танц пред Айфеловата кула пусна таблоидът „Дейли мейл“ и беше цитирана и от български медии.

„Разпространяваният клип е заснет на точка около Айфеловата кула, на която много известни и неизвестни хора си правят снимки и клипове. Това се случва, докато колите са спрени на светофара и приключва с пускането на движението. Публикуваният клип е заснет от наши приятели и е публикуван, защото отразява нашето добро настроение в този миг, което логично не бихме направили, ако нашите действия са били санкционирани от властите. След заснемането на този клип на това култово място ние продължихме необезпокоявани от никого своето добро прекарване в града на любовта“, написа певицата в отвореното писмо.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ