Камелия Тодорова получи бленувана вест, не е на себе си от щастие

Камелия Тодорова

Българската певица Камелия Тодорова е получила бленувана вест, от която се чувства прекрасно.

Камелия Тодорова очаква второ внуче.  След като дъщеря й Мириам я направи баба на момченце миналата година, сега и Рахел-Лилия, с артистичен псевдоним Рейчъл Роу, ще я дари с внучка през лятото.

С мъжа й Страхил Велчев – Кинк, който е сред най-известните диджеи у нас, вече правят основен ремонт на жилището заради бебето си. Двамата се ожениха през 2018 година, а са заедно от 20 години. Запознават се навръх новата 1999 година, пише „Галерия“.

Тя го кани да пуска музика на голям купон, който организира вкъщи и се влюбва в него от раз. След раждането на бебето тя ще пусне свой албум, по който трескаво работи, а щастливата баба Камелия Тодорова обещава да помага в грижите за внучката. Тя вече има опит в сменянето на памперси покрай близначката на Рейчъл – Мириам, която роди момиченцето си през август миналата година.

Джаз примата тогава веднага отлетя за Берлин, където живее щерка й, за да й помага с грижите за бебока. „Ще ме наричат „бабхен“. Това ми дава нови сили“, призна тогава звездата.

Близначките й са плод на връзката й с продуцента Майкъл Кунстамн, който е основател на голямата компания Вирджиния Рекърдс. След няколко години брак двамата се разделят. През 1992 година Камелия и дъщерите й се връщат в България.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ