„Сватби в Стария град“ е най-новото изкушение, което предлага Пловдив

пловдив стария град

„Сватби в Стария град“ са най-новото изкушение, което очаква гостите на тазгодишните „Празници на Стария град“. За всички младоженци, решили да скрепят любовта си и да кажат заветното Да точно в Старинен Пловдив, и то по време на седмицата, в която се провеждат Празниците са предвидени много вълнуващи изненади, комплименти и подаръци.

Празниците на Стария град започват историята си през 2012 г. като еднодневно събитие, без бюджет, но с много положителна емоция, хъс, любов, съмишленици, с подкрепа от страна на приятели и от медиите в града под тепетата, спомнят си организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“.

С годините, броят на проявите се увеличи и днес, Празниците продължават цяла седмица, а събитията и начинът по който се случват, от подготовката до реализацията изпълват със смисъл мотото, с което Пловдив спечели титлата „Европейска столица на културата през 2019 година – ЗАЕДНО.

„Това не е просто дума, а философия“ убедени са организаторите и допълват, че винаги след приключването на този формат се раждат нови взаимодействия и партньорства, провокират се нови идеи и се зараждат приятелства. А това е истински „вдъхновяващо“, каквото беше мотото на Празниците през изминалата година. През 2018 година Празниците на Стария град (17-23 септември) ще преминат под мотото „По трихълмието на времето“.

За пореден път екипът от „Старинен Пловдив“ ще вдъхнови и провокира пловдивчани и гостите на града да се докоснат или да преоткрият магията на Стария град.

Празниците продължават цяла седмица и са отворени за всички, които искат да почерпят от неповторимата атмосфера. В програмата са включени много и разнообразни събития, които ще се позиционират на различни локации. Събитийният маратон е за хора от всички възрасти и интереси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ