Пълна идиотщина, докато ние си седим във вкъщи, роми в Петрич изиграха масов коронакючек (Снимки)

maxresdefault

Появиха се скандални снимки от безумния цигански коронакючек в Петрич, завършил фатално. Припомня, че по-рано днес се разбра, че в ромската махала в града вчера е почерняло от полиция.

Светкавична реакция на ченгетата от местното полицейско управление и общинска охрана секнаха едва започнала веселба в махалата, където празнували рожден ден. Мъже и жени излезли на улицата, хванали се на хоро, на фона на силна музика, но буквално за броени минути били неприятно изненадани от няколко екипа полицаи и общински охранители, съобщаи Struma.com.

Веселбата се разтурила, над 10 от хорото са с актове за нарушение на мерките в извънредното положение, съставени по закона за здравето, а трима от най-темпераментните танцьори били заведени в полицията, където са задържани зад решетките и докладвани на прокуратурата.

Срещу Спас Янков на 25 години, 45 годишния Вальо Янков и неговата връстничка Снежана Георгиева са образувани бързи производства за нарушение на карантината и погазване на извънредните мерки.

Свидетели на щурма на полиция и общинска охрана били изненадани от бързата им реакция и взетите крути мерки срещу нарушителите В момента в ромската махала продължава да е пълно с полицаи, които денонощно охраняват махалите в южния град.

Полицаи има разпръснати и в целия град, които осъществяват и денонощно наблюдение на хората, поставени под карантина.

В Петрич още в първия ден на разпорежданията на здравния министър и правителството бяха съставени най-много актове за хора, дръзнали да се отклонят от наложената им карантина. Стотици гастарбайтери се завърнаха и само бързите и адекватни мерки на полиция и община, успяват да държат под контрол взривоопасната ситуация в града, който е в близост до 2 граници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ