Коронавирусът удари и по Лили Иванова

Лили Иванова

Без прислуга у дома е останала Лили Иванова, доверяват нейни съседи от столичната улица „Оборище“. Заради карантината в страната примата освободила домашната си помощница, която ежедневно се грижела за чистотата в апартамента ѝ, както и за приготвянето на храната и напитките, които певицата редовно консумирала.

Сега на Лили ѝ се налагало сама да извършва всички домакински задължения – нещо необичайно за нея в последните две десетилетия. С продукти от първа необходимост я снабдявал нейният шофьор, който оставял пликовете с покупките пред вратата ѝ, а естрадната звезда ги поемала от там. Изпълнявайки всички съвети на специалистите, Лили прилежно дезинфекцирала артикулите, както и целия си дом.

Карантината не представлявала трудност за изпълнителката на „Камино“, която цял живот е на спартански режими и е изключително дисциплинирана по отношение на навиците си. Вечната Амбър била наясно, че със своите 80 години попада в най-рисковата група от пациенти, потенциални жертви на коронавируса, затова не правела никакви компромиси по отношение на мерките за сигурност.

Иначе ежедневието ѝ се променило коренно. От грандама, свикнала да има човек за всичко, на Лили ѝ се наложило да домакинства. Въпреки това не ставала по-рано от 12 на обяд и продължавала да мълчи поне по 1 час след събуждане, за да съхранява гласните си струни в добра форма. Когато не вършеела из къщи, използвала свободното време да твори и да гледа концерти на световни изпълнители в интернет. Наскоро Лили се научила да борави сама с новите технологии и сега, когато нямала концертни ангажименти и не можела да репетира, не скучаела. „Стоя си у дома и се чувствам чудесно“, написа преди дни Иванова в официалната си страница във Facebook, за да успокои многобройните си фенове, притеснени за здравословното ѝ състояние.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ