Пенсионер от Югозапада изживя истински ад! Покани майстори вкъщи, те му взеха парите и изчезнаха

Пари

Истински ад е изживял пенсионер от сапаревобанското село Ресилово. Той е станал жертва на нов вид измама, съобщава кметицата на населеното място Силвия Гладникова. Тя обясни, че измамниците са отишли при възрастния мъж преди известно време и му поискали 15 000 лева за да му поставят улуци на къщата. Свършили част от работата и се покрили. Преди няколко дни пак се върнали и опитали да измъкнат още пари от жертвата, но не успели.

„Преди около месец и половина разбрах, че самотен възрастен мъж от селото е измамен. Името му ще спестя. Платил 15 000 лева за 10-15 улука. След като разбрал, че е измамен по най-грозния начин се затворил в себе си и не споделя с децата си какво му се е случило. Пред мен каза само, че е измамен с 15 000 лева“, коментира Гладникова.

Тя допълни, че „майсторите“ сложили няколко улука и изчезнали. По-късно пак се върнали, за да искат още пари от дядото. Тогава обаче тя подала сигнал в полицията. Те явно усетили какво се е случило, качили се на колата и изчезнали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ