Бременната Лора Крумова качи рязко килограмите! Вместо да се пече на плажа, се крие в каравана (СНИМКА)

Лора Крумова

Цяло лято тежко бременната Лора Крумова е на море. Вместо на плажа, водещата прекарва ваканцията си в луксозната си каравана, видяха папараците на „Уикенд”.

От началото на сезона телевизионната водеща отмаря заедно със семейството си в любимия къмпинг „Градина” край Созопол, където е всяка лятна ваканция. До термина на 38-годишната Лора има още 2 месеца, затова тя си почивала на спокойствие. Журналистката вече е излязла в майчинство и възнамерявала да остане на морето до края на сезона, където мъжът й Сотир всяко лято преподава уроци по сърф. Заради напредналата си бременност, Лора почти не излиза от луксозния си дом на четири колела. Крумова напуска караваната само, за да топне във водата 4-годишния си син Явор. Таткото Сотир пък се грижи за комфорта на бременната си половинка и малчугана като разпъва широко тентата, за да им пази сянка, докато се забавляват в близкия пясъчник. Лора обаче не съблича дебелата си плюшена рокля дори когато е на плажа. Водещата не обличаше бански и в предишните години, в най-големите горещини, когато не очакваше дете, се печеше с дрехи на брега на морето.

Баровската каравана на Лора и Сотир е акостирала на брега на морето само на метри от плажа. Според запознати, цената на къщата на колела е около 80 000 лв. Инициатор на покупката на кемпера била бременната Лора, която е известна със страстта си към къмпингуването. Миналото лято Крумова прекара лятото във вехта каравана, купена от Сотир преди повече от десетилетие. Мъжът на Лора решил да я изненада и инвестирал цяло състояние в покупката на луксозен морски дом на колела. Сърф инструкторът се спрял на кемпер от немската фирма „Таберт”, която се е специализирала в индивидуални поръчки. Караваната е от модела „Селини”, която е дълга 866 см и е широка 250см.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ