Как да запълним неделния си ден в Пловдив! Какви кино емоции са на разположение за посетителите…

кино

Кино емоции в неделен Пловдив – това са предложенията към публиката в неделния 29 юли. В 21 часа на Младежкия хълм феновете ще могат да се насладят на музикалната комедия „Революция Х“ в рамките на поредицата „Кино в парка“, предаде trafficnews.bg.

Филмът разказва за култовата група “Революция Х”, която заминавана първото си голямо турне на морето, но продуцентът налага на Боби и Филип нова вокалистка – популярната певица Гери – Никол, на която всички в групата се дразнят. Приятелката на китариста Боби – Мира, е свалена от участия като солист и е принудена да се присъедини към училищния лагер на 197 СОУ заедно с гаджето на Филип – Криси. Двете двойки планират да се виждат тайно и да изкарат романтична ваканция, но директорът на училището Цеков има свой план за пътуването.

Той е поканил инспектор от министерството с цел да го впечатли и получи желаната титла “Директор на годината”, обаче присъствието на Инспектора усложнява живота на всички. Проблеми възникват и от друго място – шофьорът на автобуса е нарко дилър, който прекарва кокаин и без да иска разменя чантата с дрогата с тази на Китариста Боби.

След пратката вървят и двама дребни престъпници, които възнамеряват да я откраднат. Те отвличат Гери-Никол и искат наркотика в замяна. Прожекциите са с вход свободен, а организаторите напомнят зрителите да си носят нещо за сядане.

Програмата на другия голям фестивал „Филмови нощи във Филиополис“ предлага две заглавия в неделната си програма. От 21.10 часа е „Въртележка“, а от 23.30 ч. – „Потапяне“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ