Валери Симеонов изригна за проверките по черноморието: Това не е лична битка! Това е битка за закона…

Валери Симеонов

За НФСБ на първо място са законът и истината. Това заяви в Добрич вицепремиерът и лидер на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов, който заедно с народни представители участва в поклонение, организирано от Община Добрич по повод 101 години от смъртта на ген. Иван Колев, съобщава радио Фокус-Варна.

Симеонов заяви, че НФСБ е политическа сила, „за която няма лобита, връзки, няма кадрови назначения, няма пробутване на удобни закончета. Напротив на първо място са законът и истината“.

„Такива ще бъдат принципите и подходът в работата на НФСБ и занапред в управляващата коалиция и Народното събрание“, категоричен бе Симеонов.

Той коментира и темата за проверките по Черноморието във връзка със спазване на забраните за шума на обществени места и заяви, че тези инспекции не са негови лични спрямо някои „хотелиери-тарикати“, които неспазвайки нормативните изисквания в страната, се стремят да забогатеят.

„Това не е лична битка, а битка за спазването на закона – каза Валери симеонов. –  И във всички свои действия до момента аз показвам, че на първо място трябва да е законът. Когато това стане факт, огромна част от проблемите на България ще изчезнат и тя действително ще тръгне по пътя на развитието, какъвто ѝ се полага като демократична държава“.

Вицепремиерът отбеляза, че в политически план трябва да бъдат преодолени разногласията в името на това, за което велики личности като ген. Иван Колев са дали живота си – за България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ