Нещо УНИКАЛНО ще се случи в Бургас! Барабанист свири със счупена ръка „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“!

Николай Коцев

Броени месеци след грандиозния концерт в Бургаската опера рок група „Кикимора“ отново ще забие с оркестъра трибюта си на „Deep Purple“ и „Rainbow“ на сцената на Летния театър на 31 юли от 21 часа.

Уникалното в случая е, че Николай Тодоров, барабанист на бандата на виртуоза Николо Коцев, ще свири със счупена и гипсирана дясна ръка безсмъртните класически рок парчета.

Диригент отново ще бъде най-младият маестро у нас Димитър Косев, познат на бургаската публика и от трибюта на „Queen“ от миналото лято.  Той пак ще води оркестъра с фрак, но по тениска и маратонки.

На концерта през март Косев вдигна публиката на крака, изпращайки пианистът на бандата на своето място, а самият той изсвири „Perfect Strangers” на Пърпъл, с неподражаема емоция.

Концертът няма да бъде повторение на предишния, обеща Николо Коцев и открехна завесата пред бургаската публика, че в програмата са включени няколко нови парчета.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ