Ангелкова към фалиращите: Да не съм пуснала аз коронавируса, та ми искате оставката, бе!?

7 Dni Bulgaria29.04.2020
николина ангелкова 3

„Няма основания за моята оставка“, заяви по особено нагъл начин пред bTV министърът на туризма Николина Ангелкова, която коментира искането на 537 туроператора (!) и 32 неправителствени организации за нейното отстраняване от поста ѝ.

„Оставка се иска, когато си виновен за нещо конкретно или не си направил нещо. В момента секторът не функционира и напрежението е огромно. Секторът е блокиран от заразата, но не съм я предизвикала аз“, казва Ангелкова.

Тя продължи със заучените фрази от постоянните си телевизионни обиколки, които обаче не топлят фалиращите в туристическия бранш. Те също бяха успокоени от Ангелкова, че не тя, а вирусът е виновен за проблемите им.

Очаква се оставката на Ангелкова да бъде поискана и от представители на зимния туристически бранш. Те са бесни, че министърката не взе отношение по корона-окепезяването на Банско. Курортът бе затворен и анатемосан, без там да има нито един болен!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ