Даниел Петканов към Милен Цветков: Щеше да бъдеш отвратен, нали?

Милен Цветков, Даниел Петканов

Даниел Петканов бе сред най-добрите приятели на Милен Цветков. Лудия репортер никога няма да забрави, че телевизионният водещ пръв повярва в него и го внедри в тези среди, които го направиха популярен и в момента се изхранва от това. 

Разликата във възрастта за тях не е била проблем и винаги са си говорили открито на всякакви теми. След новината за ужасната катастрофа, в която загина Милен Цветков, Дани Петканов разтърси мрежата с думите си.

Сега отново използва трибуната на социалните мрежи, за да признае нещо важно за приятеля си. „Милен със сигурност нямаше да хареса жалейките по негов адрес. Животът трябва да продължи. Всеки ще получи това, което заслужава. Най-доброто предстои. Искам да съхраня хубавите и весели моменти“, написа Петканов и сподели забавни видеа от работата си с устатия журналист.

По този начин той обясни отсъствието на каквито и да е жалейки в профила си. Даниел страда много за верния си другар, но няма намерение да го прави достояние на целия свят. И не може да разбере как може толкова хора да си правят реклама на негов гръб, споделяйки снимки и истории, като въобще не са се познавали с журналиста, а просто да му гостували веднъж-два в предаването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ