Загази го сериозно! Полицаи закопчаха известна физичка в Югозапада, ето какво намериха в раницата й

arest1

Жена се размина с условна присъда след като полицаи откриха в раничката й наркотични вещества. Евелина Методиева, която е със специалност ядрен физик, поиска споразумение с прокуратурата, и се съгласи делото да се гледа по съкратената процедура, като се призна за виновна, пише struma.bg.

Случката е от 2-ри юни тази година, когато на ул.“Шести септември“ пред жилищна сграда, в лек автомобил „Хонда Сивик“ , в дамска раница, ядрената фидизичка е държала марихуана  с нето тегло 5.93 грама, на стойност 35.58 лева. За престъплението  по чл.354а, ал.3, от Наказателния кодекс, Евелина Методиева ще изтърпи наказание „лишаване от свобода” за срок от 4  месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години. Съдът не възлага упражняването на възпитателна работа  по отношение на обвиняемата.   Евелина ще плати и разноски по делото в размер на 77 лева.

Съдът отмени и взетата мярка за процесуална принуда „Забрана за напускане на пределите на страната” .За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ