Слави се засегна на Бойко: Явно аз съм тулупът, който спи до обЕд! Но той е…

7 Dni Bulgaria03.05.2020
Слави Трифонов

В профила си във Фейсбук шоуменът и лидер на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов остро разкритикува думи на премиера Бойко Борисов от днес. 

„Сутрин в 7 часа Щабът е при мен – без събота, без неделя, без заплащане. Докато някои тулупи спят до обяд и после ми пишат постове. Едни безделници, които нямат какво да правят и пишат, а аз им се връзвам“, заяви Борисов.

Ето какво заявява Трифонов:

„Днес е Световният ден на свободата на словото.

И точно днес, на този ден, разбрах, че всеки, който задава неудобни въпроси на българския министър-председател е тулуп. Това е – за министър-председателя или си тулуп, или си мисирка.

Явно аз съм от тулупите, щото спя до обЕд и му задавам неудобни въпроси, каквито неудобни въпроси впрочем му зададох вчера.

И още нещо, което сякаш убегна от сутрешния корона брифинг, посветен на личностите взаимоотношения между Бойко Борисов и генерал Мутафчийски.

Бойко Борисов в един момент чистосърдечно се обърна към присъстващите мисирки с: „Мили, мои медии“.

Чудесно признание навръх Световния ден на свободата на словото.

Да, днес е Световният ден на свободата на словото, но ние тоя ден не го празнуваме, щото и тази година сме на 111-о място по свобода на словото“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ