Разкриха партиен бос, дал 150 бона, за да е гост в телевизията на Сашо Диков! Купил си и къща за 200 бона

7 Dni Bulgaria03.05.2020
възраждане, костадин костадинов

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, познат още с псевдонима Копейкин заради русофилските си връзки лъже, че се е отказал от държавната партийна субсидия, показа разследване на Нова ТВ.

В него се припомня, че преди парламентарните избори през 2017 г. Костадинов обещава, че ще се откаже от субсидията. Поради което получава над 1 процент от гласовете.

В разследването обаче се показва подписано от Костадинов заявление, в което се посочва, че партия „Възраждане“ иска да получава субсидия месец след изборите. От получените 1 млн. лв. се оказва, че дарените средства са едва 250 хил. лв.

Оказва се също така, че Костадинов се е сдобил с нова супер-луксозна къща на баровско място във Варна на стойност 200 хил. лв., както и с кола за 50 бона.

Освен това, вместо да дари 150 000 лева, каквато още възможност е имал да изпълни обещанието си Костадинов, той ги е дал на телевизия „Евроком“, за да бъде постоянен гост на предавания водени от топ-журналисти като Сашо Диков и Люба Кулезич.

Костадинов, който опитва да организира всевъзможни протести, чиято спонтанност е твърде съмнителна, излъгал още, като подал документ с невярно съдържание за стаж, когато станал директор на музея в Добрич. В документа била подправена годината на длъжностната му характеристика.

 

Слави се засегна на Бойко: Явно аз съм тулупът, който спи до обЕд! Но той е…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ