Прецедент! За първи път в историята две песни спечелиха „Бургас и морето“!

Бургас и морето

За пръв път в историята на конкурса „Бургас и морето“ две песни събраха максималния брой точки на журито – 50, и по регламент се изправиха на дуел, който отново завърши без победител. Така баладата „Как искам времето да върна“ по музика и аранжимент на Димитър Гетов, текст на Джина Дундова, изпълнена от Симона Загорова и песента на бургазлията Димитър Атанасов – „Неочаквано“, по текст на Бистра Александрова и изпълнена в дует с Гергана Великова заслужено си поделиха първото място на конкурса.

Третото място остана за Дани Милев и неговата „Песен на любовта“, музика и аранжимент Светослав Лобошки, текст Дани Милев. Сърцето на публиката, която въпреки дъждовното време препълни Летния театър на Бургас, бе за веселата и лятна мелодия „Морско синя любов“, изпълнена от бургазлията Стефан Илчев, по музика и аранжимент Светослав Лобошки, и текст на Ники Комедвенска. Журито беше в състав: Силвия Кацарова, Мими Иванова, Развигор Попов, Петър Алексиев, Георги Янакиев и Димитър Маджаров.

Водещи бяха актьорите Мая Бежанска и Ненчо Илчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ