Искате ли да опитате екстремно спускане с въже? Заповядайте на първия Фестивал на алтернативния спорт в София

NetWorkMe-2018 (1)

NET1 ви кани на 17 и 18 август 2018 на Дружба 1 „Езерото“ където ще се проведе отвореното събитие NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации, част от календара на Sofia 2018 – Европейска столица на спорта.

Забавления и атракции ще очакват всички посетители на събитието, а за по-приключенски настроените сме подготвили неповторимо екстремно изживяване! Те ще могат да се спуснат по специално изграден въжен тролей за екстремно контролирано спускане в градска среда!

Началото на фестивала ще бъде дадено на 17 август, петък, от 17.00 часа, от Петър Ризов, изпълнителен директор на NET1, който първи ще прелети по екстремното съоръжение. След него на изживяването ще могат да се насладят представители на медии и гости.

Спусканията по уникалното съоръжение ще продължат и в съботния ден. Всички любители на силните усещания, успели да се регистрират за безплатно спускане по въжения тролей на адрес: https://goo.gl/ght7XS, ще имат възможността да предизвикат себе си, като скочат от атракциона пред очите на всички присъстващи. Към момента местата са запълнени, но в случай, че непосредствено преди събитието се освободят места за атракциона, онлайн формата за регистрация ще бъде отворена отново. На 18 август, с томбола ще бъдат изтеглени и допълнителни късметлии от присъстващите на фестивала.

Спусканията по въжения тролей ще преминават с помощта на професионален инструктор, в контролирана среда за безопасност. Атракцията е подходяща за лица над 18 години.

Малки и големи, решили да преживеят съботния ден край езерото в Дружба, ще имат възможност да се включат още в интересни игри, томболи, научни класове и да се насладят на демонстрации на алтернативни начини на спорт и забавления, огнени танци и др.

В съботния ден на фестивала ще се проведе и дарителската акция „Да похапнем с кауза“, включваща кулинарно шоу на открито с популярния телевизионен водещ Ути Бъчваров. Целта на акцията е набиране на средства за закупуване и засаждане на дръвчета, с които ще се обнови и озелени парковата част край езерото Дружба в София. Майстор-готвачът ще приготвя собственоръчно вкусно комбо меню на приблизителна стойност 3 лв, включващо сандвич и безалкохолна напитка.

Всеки, който си го закупи, автоматично ще допринесе за обновяването на парковата част в квартала.️ Дарителската акция се осъществява от Фондация „77“, която стои зад Gorata.bg и инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“, и е по идея и покана на телекомуникационния оператор Net1.

Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ