Мария Силвестър е била модел, но е доста далеч от обществената представа за тази професия! Харесвам да ми е красиво, но мисля, че имам проблем, каза тя…

moga-da-jiveia-i-v-koliba-i-v-dvorec-bivshata-modelka-pravi-porachki-edinstveno-kam-vselenata-1

Преди да се съсредоточи върху телевизионната си кариера, Мария Силвестър е била модел, но е доста далеч от обществената представа за тази професия. Водещата на предаването „Бригада нов дом” винаги е постигала всичко сама. Освен на себе си, за сбъдването на желанията си Мария, която този февруари навърши 41 години, разчита само на Вселената, предаде HotArena.

В този смисъл тв водещата, която има син от актьора и шоумена Силвестър Силвестров, е доста далеч от представата, че една жена може да повери финансовата си стабилност и стандарт на живот единствено на мъжа до себе си.

„За мен няма ли поносимост и някаква синергия между двама души, не могат ли да се погледнат и да се разберат за какво мълчат в момента, никакъв шанс няма. Не ме интересува нищо. Аз мога и в колиба, и в дворец да живея. Въпреки, че имам стремеж, искам да съм сред красиви неща. Харесвам да ми е красиво, но мисля, че имам проблем, мисля, че аз сама трябва да си ги доставя тези неща. Ако това е проблем”, откровена е Мария Силвестър.

В този смисъл тв водещата никога не е позволявала нечии други очаквания, най-вече обществените, да диктуват живота й. Все пак тя приема типа жени, които се влияят от нечий очаквания, пък било то и модата в това как трябва да изглеждат, дори с цената на индивидуалността си. Тези трансформации не са й особено интересни.

И все пак като че ли външността на Мария Силвестър до голяма степен се определя и от нейното емоционално състояние и житейска философия: „Толкова не съм пътувала, смяла, препрочитала и осмисляла хора, книги, мигове, раздели, събирания, вечнности и временности, както сега. Казват, че съм станала малко рязка и категорична. Ами да. Нямам време за компромиси и психични разтягания… Имам време за себе си, за детето ми, за приятелите ми и за работата, която ми носи истинско удовлетворение. Така се чувствам красива. Отвътре. А когато не се чувствам така и отвън отивам при Мария! Защото се обичам и заслужавам да се чувствам добре и в двете посоки. Отвътре – навън и обратното. И понеже имаме малък празник с нея днес искам да и кажа, че и благодаря, че се грижи за това да изглеждам добре. Тя е човек, който кара моите 40 да изглеждат като себе си”.

Тя е също толкова стриктна и в това сама осигурява спокойствието си. Домакиня е, сама се справя с всички битови въпроси. Но не е от домашните перфекционистки, които чистят до припадък. Предпочита да прочете една книга, да се чувства добре и да не е нервна. „Голяма работа, като ми е супер чиста кухнята и съм истеричка”, смее се виталната дама.

Все пак тя обича домашния уют и се грижи за него. И готви. Най-често прави ангелската супа на Учителя Петър Дънов, в която се слагат всякакви зеленчуци, картофи, лук, магданоз, пише „Уикенд“.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ