Водеща на Гала се оказа милионерска щерка (Снимки)

Гала

Голяма изненада е на път да поднесе една от най-приказливите ко водещи на Гала в „На кафе“, въпреки че все още се старае много упорито да крие любопитни факти от личния си живот.

Става въпрос за пикантната информация, че девойката е милионерска щерка и се изявява в предаването не с истинското си име, а с шеговито звучащ псевдоним, явно неслучайно.

Говорим за Андреа Банда Банда, която редовно ни осведомява за всякакви филмови новости и любопитни ситуации от света на родния и световен шоубизнес.

Бъбривата брюнетка се появи в „На кафе“ преди две години и половина и от тогава не е спирала да се изявява на екран. Разбира се, мнозина веднага се запитаха защо е лансирана така упорито и чии протекции стоят зад гърба й, пише „Уикенд“.

„Когато се появих в „На кафе“ започнаха да коментират: „Ама каква е тази? Ама какво е това име? Ама защо?“ Не че си крия истинското име, ама има ли значениe?“, заявява единствено Андреа и всъщност пак бяга от конкретния отговор за името си.

Близки до синеоката ко водеща на Гала издават, че една от най-близките приятелки на Банда Банда била Ива Софиянска-Божкова, а минималната сума пари, която й била нужна на месец, била 2500 лева, с които поддържала високия си стандарт на живот.

Оказва се, че една от главните причини влогърката да пази в тайна фамилията си е 63-годишният й татко Красимир Петков Влъчков, кото е част от съвета на директорите на „Топлофикация Банско“, както и съдружник в още 5 дружества. Според запознати бащата на Андреа е вкарал в бизнеса и мъжът на Гала – Стефан Николов, с което бетонирал присъствието на Андреа в предаването.

Андреа Банда Банда или Андреа Влъчкова също била съдружник в едно от дружествата – „Солери“, което се занимава с възобновяеми енергийни източници на енергия и соларни панели. Негов управител е баща й Красимир Влъчков, твърди още изданието.

Припомняме, че в края на миналата година срещу Андреа Банда избухна масов бунт в социалните мрежи, а настояванията в профилите на „На кафе“ бяха тя да бъде свалена от ефир. Популярната вече влогърка обаче, изобщо не се впечатлявала от негативните коментари по свой адрес. Била свикнала с подигравките още от училище, когато съучениците й се подигравали, че имала доста дебели и неоформени вежди.

„Сега искам да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки големите ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по телевизията и пак съм с тях. Вие къде сте?“, попита в едно от първите си появявания на малкия екран Андреа, която след завършване на гимназия, учила в Обединеното кралство, била приета да учи и в НАТФИЗ актьорско майсторство, но прекъснала следването си, защото не й оставало време за увлеченията й по режисура.

Доскоро Андреа упорито криеше и самоличността на гаджето си. Но накрая все пак призна: „Гаджето ми се казва Иван, финансист е и е доста сериозен тип. Няма нищо общо с мен, хич не е вятърничав“. Двамата са заедно от 4 години, но за момента не планират сватба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ